Pajisje industriale
dhe pjesë këmbimi nga Evropa

Ne furnizojmë pajisje industriale
dhe aksesorë për riparimin e tyre në të gjithë botën
Ne furnizojmë pajisje industriale
dhe aksesorë për riparimin e tyre në të gjithë botën

Vlerat tona garantojnë cilësinë e shërbimeve

Ne i qëndrojmë gjithmonë besnikë parimeve bazë të kompanisë
dhe po punojmë vazhdimisht për të përmirësuar shërbimin.
Koha e dërgimit

Koha e dërgimit

Një sistem logjistik që funksionon mirë ju lejon të dorëzoni produkte nga kudo në botë në kohën më të shkurtër të mundshme.
Besnikëri

Besnikëri

Ne i vlerësojmë klientët tanë dhe jemi të gatshëm të ofrojmë kushte të veçanta me çmime për partnerët tanë të rregullt.
Transparenca

Transparenca

Të gjitha dërgesat kryhen në përputhje të plotë me legjislacionin dhe rregullat e certifikimit të produkteve.
Një eksperiencë

Një eksperiencë

Më shumë se 10 vjet në tregun e pajisjeve industriale.
Ekipi i ekspertëve

Ekipi i ekspertëve

Specialistët shumë të kualifikuar të kompanisë sonë do t'ju ndihmojnë të zgjidhni pajisjet e nevojshme dhe t'i dorëzoni ato sa më shpejt të jetë e mundur.
Garancitë

Garancitë

Të gjitha produktet janë të pajisura me një garanci zyrtare të prodhuesit.
rezultatet

rezultatet

Më shumë se 10 milionë njësi produktesh tashmë janë dorëzuar. Mbi 4000 klientë na besojnë.

Ne do të furnizojmë më shumë se 10,000 marka industriale në çdo rajon të botës

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Ne do të montojmë pajisjet
sipas listës suaj të blerjeve

Ky shërbim i ofron klientit komoditet maksimal. Thjesht shkarkoni listën e pajisjeve që ju nevojiten.
  • Shkruani emrin tuaj
  • Shkruani një numër telefoni për komunikim
  • Shkruani adresën tuaj të emailit