Kompania jonë nuk është prodhues, distributor i autorizuar ose përfaqësues i autorizuar i markës BULK në Shqipëria. Markat private tregtare dhe numrat e artikujve të shfaqur në këtë faqe interneti janë pronë e pronarëve të tyre përkatës.

BULK 250N + AISI 316

Prodhuesi

BULK

Vendi

Italy

Numri i Artikullit

250N + AISI 316

Çmimi: Ne kerkese

Për të porositur

Keni nevojë për shumë pozicione?

Dërgoni kërkesën tuaj me email:

Shërbimet e dërgesës në të gjithë botën:
fedex dhl ups
Menyra pagese:
wire transfer paypal

Përshkrim

Në FAMAGA mund të zgjidhni dhe blini 250N + AISI 316 , si dhe pjesë të tjera këmbimi nga kompania BULK me shpërndarje në mbarë botën. Për çmimet e kërkuara, koha e dorëzimit dhe karakteristikat e tjera të produktit BULK , ju lutemi plotësoni formularin e komenteve ose dërgoni një përshkrim të emrave që ju nevojiten në adresën e emailit info@famaga.al

Rreth prodhuesit

Katalogu ynë përmban të gjithë linjën e produkteve të prodhuesit BULK me çmime të ulëta. Ne shesim vetëm mallra të certifikuara dhe japim një garanci zyrtare nga prodhuesi BULK. Dorëzimi kryhet në të gjithë botën. Për çmimet dhe kohën e dorëzimit, ju lutemi plotësoni formularin e komenteve ose dërgoni një përshkrim të emrave që ju nevojiten në adresën e emailit

Gjeografia e dërgesave të produkteve tona BULK

Produkte të tjera BULK