Contrinex Our company has Partner tregtar status in në Shqipëri or another country of our presence Të gjitha shitësit tanë

Kompania jonë nuk është prodhues, distributor i autorizuar ose përfaqësues i autorizuar i markës Contrinex në Shqipëri. Markat private tregtare dhe numrat e artikujve të shfaqur në këtë faqe interneti janë pronë e pronarëve të tyre përkatës.

Contrinex

Shes cdo produkt nga katalogu Contrinex me qmime te mira

  • Inductive sensors ,
  • Ultrasonic sensors ,
  • Photoelectric sensors ,
  • RFID ,
  • Adapters and connectors ,
  • Accessories ,
  • Capacitive sensors ,
  • Safety
kodi i shitësit
Përshkrim
Çmimi
11110.93 Lek
12425.39 Lek
8638.42 Lek
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
10737.5 Lek
7031.42 Lek
9210.04 Lek
7279.48 Lek
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
7147.36 Lek
8264.98 Lek
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
11364.39 Lek
20529.14 Lek
7395.42 Lek
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
11237.66 Lek
10656.61 Lek
6404.53 Lek
24113.88 Lek
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
10680.87 Lek
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin

Faqja përmban vetëm një pjesë të artikujve të katalogut Contrinex.

Nëse nuk e keni gjetur artikullin që ju nevojitet, dërgoni një kërkesë në postën [email protected] dhe ne patjetër do t'ju dërgojmë një propozim tregtar.

Rreth prodhuesit

Katalogu ynë përmban të gjithë linjën e produkteve të prodhuesit Contrinex me çmime të ulëta. Ne shesim vetëm mallra të certifikuara dhe japim një garanci zyrtare nga prodhuesi Contrinex. Dorëzimi kryhet në të gjithë botën. Për çmimet dhe kohën e dorëzimit, ju lutemi plotësoni formularin e komenteve ose dërgoni një përshkrim të emrave që ju nevojiten në adresën e emailit

Këtu mund të blini produkte të markave të tjera