Elap E40S-0100-8/24-R-8-PP-X52

Kompania jonë nuk është prodhues, distributor i autorizuar ose përfaqësues i autorizuar i markës Elap në Shqipëri. Markat private tregtare dhe numrat e artikujve të shfaqur në këtë faqe interneti janë pronë e pronarëve të tyre përkatës.

Elap E40S-0100-8/24-R-8-PP-X52

Prodhuesi

Elap

Vendi

Italy

Numri i Artikullit

E40S-0100-8/24-R-8-PP-X52

Kategoria

Incremental encoders

Disponueshmëria e aksioneve:

Ne kerkese

Çmimi: Ne kerkese

Për të porositur

Keni nevojë për shumë pozicione?

Dërgoni kërkesën tuaj me email:

Shërbimet e dërgesës në të gjithë botën:
fedex dhl ups
Menyra pagese:
wire transfer paypal

Specifikimet E40S-0100-8/24-R-8-PP-X52

Në FAMAGA mund të zgjidhni dhe blini E40S-0100-8/24-R-8-PP-X52 , si dhe pjesë të tjera këmbimi nga kompania Elap me shpërndarje në mbarë botën. Për çmimet e kërkuara, koha e dorëzimit dhe karakteristikat e tjera të produktit Elap , ju lutemi plotësoni formularin e komenteve ose dërgoni një përshkrim të emrave që ju nevojiten në adresën e emailit [email protected]