Kompania jonë nuk është prodhues, distributor i autorizuar ose përfaqësues i autorizuar i markës FIBRO në Shqipëria. Markat private tregtare dhe numrat e artikujve të shfaqur në këtë faqe interneti janë pronë e pronarëve të tyre përkatës.

FIBRO

Shes cdo produkt nga katalogu FIBRO me qmime te mira

  • Standard parts ,
  • Indexing rotary tables (FIBROPLAN) ,
  • Rotary tables with servo motor FIBRODYN ,
  • Rotary tables with FIBROTAKT gear wheels ,
  • Сam tables with worm screw drive (FIBROTOR)
kodi i shitësit
Përshkrim
Çmimi
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin

Faqja përmban vetëm një pjesë të artikujve të katalogut FIBRO.

Nëse nuk e keni gjetur artikullin që ju nevojitet, dërgoni një kërkesë në postën [email protected] dhe ne patjetër do t'ju dërgojmë një propozim tregtar.

Rreth prodhuesit

Katalogu ynë përmban të gjithë linjën e produkteve të prodhuesit FIBRO me çmime të ulëta. Ne shesim vetëm mallra të certifikuara dhe japim një garanci zyrtare nga prodhuesi FIBRO. Dorëzimi kryhet në të gjithë botën. Për çmimet dhe kohën e dorëzimit, ju lutemi plotësoni formularin e komenteve ose dërgoni një përshkrim të emrave që ju nevojiten në adresën e emailit

Prodhimi i kompanisë

Standard parts

Standard parts

Indexing rotary tables (FIBROPLAN)

Indexing rotary tables (FIBROPLAN)

Rotary tables with servo motor FIBRODYN

Rotary tables with servo motor FIBRODYN

Rotary tables with FIBROTAKT gear wheels

Rotary tables with FIBROTAKT gear wheels

Сam tables with worm screw drive (FIBROTOR)

Сam tables with worm screw drive (FIBROTOR)

Këtu mund të blini produkte të markave të tjera

Gjeografia e dërgesave të produkteve tona FIBRO