Ju lutem zgjidhni
  • Emri i markës
  • product

+355 (4) 267 44 95

Kompania jonë nuk është prodhues, distributor i autorizuar ose përfaqësues i autorizuar i markës HOERBIGER në Shqipëria. Markat private tregtare dhe numrat e artikujve të shfaqur në këtë faqe interneti janë pronë e pronarëve të tyre përkatës.

HOERBIGER

Shes cdo produkt nga katalogu HOERBIGER me qmime te mira

  • Valves for reciprocating compressors CX ,
  • Internal combustion engine control systems ,
  • Components and systems for screw compressors ,
  • Hydroelectric power station Н1; H3; H4; H650; ,
  • Anti-explosion safety valves ,
  • Valves for reciprocating compressors R ,
  • Accessories ,
  • Compressors
kodi i shitësit
Përshkrim
Çmimi
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin

Faqja përmban vetëm një pjesë të artikujve të katalogut HOERBIGER.

Nëse nuk e keni gjetur artikullin që ju nevojitet, dërgoni një kërkesë në postën [email protected] dhe ne patjetër do t'ju dërgojmë një propozim tregtar.

Rreth prodhuesit

Katalogu ynë përmban të gjithë linjën e produkteve të prodhuesit HOERBIGER me çmime të ulëta. Ne shesim vetëm mallra të certifikuara dhe japim një garanci zyrtare nga prodhuesi HOERBIGER. Dorëzimi kryhet në të gjithë botën. Për çmimet dhe kohën e dorëzimit, ju lutemi plotësoni formularin e komenteve ose dërgoni një përshkrim të emrave që ju nevojiten në adresën e emailit

Prodhimi i kompanisë

Valves for reciprocating compressors CX

Valves for reciprocating compressors CX

Internal combustion engine control systems

Internal combustion engine control systems

Components and systems for screw compressors

Components and systems for screw compressors

Hydroelectric power station Н1; H3; H4; H650;

Hydroelectric power station Н1; H3; H4; H650;

Anti-explosion safety valves

Anti-explosion safety valves

Valves for reciprocating compressors R

Valves for reciprocating compressors R

Accessories

Accessories

Compressors

Compressors

Engines

Engines

Synchronizers

Synchronizers

Valves

Valves

Këtu mund të blini produkte të markave të tjera