Ju lutem zgjidhni
  • Emri i markës
  • product

+355 (4) 267 44 95

Kompania jonë nuk është prodhues, distributor i autorizuar ose përfaqësues i autorizuar i markës HOMBAK (brand of Siempelkamp Group) në Shqipëria. Markat private tregtare dhe numrat e artikujve të shfaqur në këtë faqe interneti janë pronë e pronarëve të tyre përkatës.

HOMBAK (brand of Siempelkamp Group)

Shes cdo produkt nga katalogu HOMBAK (brand of Siempelkamp Group) me qmime te mira

kodi i shitësit
Përshkrim
Çmimi

Faqja përmban vetëm një pjesë të artikujve të katalogut HOMBAK (brand of Siempelkamp Group).

Nëse nuk e keni gjetur artikullin që ju nevojitet, dërgoni një kërkesë në postën [email protected] dhe ne patjetër do t'ju dërgojmë një propozim tregtar.

Rreth prodhuesit

Katalogu ynë përmban të gjithë linjën e produkteve të prodhuesit HOMBAK (brand of Siempelkamp Group) me çmime të ulëta. Ne shesim vetëm mallra të certifikuara dhe japim një garanci zyrtare nga prodhuesi HOMBAK (brand of Siempelkamp Group). Dorëzimi kryhet në të gjithë botën. Për çmimet dhe kohën e dorëzimit, ju lutemi plotësoni formularin e komenteve ose dërgoni një përshkrim të emrave që ju nevojiten në adresën e emailit