Kompania jonë nuk është prodhues, distributor i autorizuar ose përfaqësues i autorizuar i markës Murrelektronik në Shqipëria. Markat private tregtare dhe numrat e artikujve të shfaqur në këtë faqe interneti janë pronë e pronarëve të tyre përkatës.

Murrelektronik

Shitja e çdo produkti nga katalogu Murrelektronik në Shqipëria

  • Junction boxes, cabinets, components ,
  • Interference suppression modules ,
  • Connection modules ,
  • Interfaces ,
  • Passive distribution systems ,
  • Sensor and actuator interface ,
  • Fieldbus modules with degree of protection IP67 ,
  • Cube67 Modular Distributed I / O System
kodi i shitësit
Përshkrim
Çmimi
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin

Faqja përmban vetëm një pjesë të artikujve të katalogut Murrelektronik.

Nëse nuk e keni gjetur artikullin që ju nevojitet, dërgoni një kërkesë në postën info@famaga.al dhe ne patjetër do t'ju dërgojmë një propozim tregtar.

Rreth prodhuesit

Katalogu ynë përmban të gjithë linjën e produkteve të prodhuesit Murrelektronik me çmime të ulëta. Ne shesim vetëm mallra të certifikuara dhe japim një garanci zyrtare nga prodhuesi Murrelektronik. Dorëzimi kryhet në të gjithë botën. Për çmimet dhe kohën e dorëzimit, ju lutemi plotësoni formularin e komenteve ose dërgoni një përshkrim të emrave që ju nevojiten në adresën e emailit

Prodhimi i kompanisë

Junction boxes, cabinets, components

Junction boxes, cabinets, components

Interference suppression modules

Interference suppression modules

Connection modules

Connection modules

Interfaces

Interfaces

Passive distribution systems

Passive distribution systems

Sensor and actuator interface

Sensor and actuator interface

Fieldbus modules with degree of protection IP67

Fieldbus modules with degree of protection IP67

Cube67 Modular Distributed I / O System

Cube67 Modular Distributed I / O System

Complex solutions

Complex solutions

Active safety technology products

Active safety technology products

Transformers

Transformers

Power supplies

Power supplies

Ju gjithashtu mund të blini analoge

Gjeografia e dërgesave të produkteve tona Murrelektronik