Kompania jonë nuk është prodhues, distributor i autorizuar ose përfaqësues i autorizuar i markës TAJIMI në Shqipëria. Markat private tregtare dhe numrat e artikujve të shfaqur në këtë faqe interneti janë pronë e pronarëve të tyre përkatës.

TAJIMI 643-0211

Prodhuesi

TAJIMI

Vendi

Japan

Numri i Artikullit

643-0211

Çmimi: Ne kerkese

Për të porositur

Keni nevojë për shumë pozicione?

Dërgoni kërkesën tuaj me email:

Shërbimet e dërgesës në të gjithë botën:
fedex dhl ups
Menyra pagese:
wire transfer paypal

Përshkrim

Në FAMAGA mund të zgjidhni dhe blini 643-0211 , si dhe pjesë të tjera këmbimi nga kompania TAJIMI me shpërndarje në mbarë botën. Për çmimet e kërkuara, koha e dorëzimit dhe karakteristikat e tjera të produktit TAJIMI , ju lutemi plotësoni formularin e komenteve ose dërgoni një përshkrim të emrave që ju nevojiten në adresën e emailit info@famaga.al

Rreth prodhuesit

Katalogu ynë përmban të gjithë linjën e produkteve të prodhuesit TAJIMI me çmime të ulëta. Ne shesim vetëm mallra të certifikuara dhe japim një garanci zyrtare nga prodhuesi TAJIMI. Dorëzimi kryhet në të gjithë botën. Për çmimet dhe kohën e dorëzimit, ju lutemi plotësoni formularin e komenteve ose dërgoni një përshkrim të emrave që ju nevojiten në adresën e emailit

Gjeografia e dërgesave të produkteve tona TAJIMI

Produkte të tjera TAJIMI