Kompania jonë nuk është prodhues, distributor i autorizuar ose përfaqësues i autorizuar i markës Takex në Shqipëria. Markat private tregtare dhe numrat e artikujve të shfaqur në këtë faqe interneti janë pronë e pronarëve të tyre përkatës.

Takex

Shes cdo produkt nga katalogu Takex me qmime te mira

  • Optical sensors for perimeter security ,
  • Point-to-point microwave sensors ,
  • Passive infrared sensors ,
  • Super compact sensor ,
  • Active Intelligent Synchronized Quad-Beam Sensors ,
  • External multi-model detectors ,
  • Fire detectors
kodi i shitësit
Përshkrim
Çmimi
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin

Faqja përmban vetëm një pjesë të artikujve të katalogut Takex.

Nëse nuk e keni gjetur artikullin që ju nevojitet, dërgoni një kërkesë në postën [email protected] dhe ne patjetër do t'ju dërgojmë një propozim tregtar.

Rreth prodhuesit

Katalogu ynë përmban të gjithë linjën e produkteve të prodhuesit Takex me çmime të ulëta. Ne shesim vetëm mallra të certifikuara dhe japim një garanci zyrtare nga prodhuesi Takex. Dorëzimi kryhet në të gjithë botën. Për çmimet dhe kohën e dorëzimit, ju lutemi plotësoni formularin e komenteve ose dërgoni një përshkrim të emrave që ju nevojiten në adresën e emailit

Prodhimi i kompanisë

Optical sensors for perimeter security

Optical sensors for perimeter security

Point-to-point microwave sensors

Point-to-point microwave sensors

Passive infrared sensors

Passive infrared sensors

Super compact sensor

Super compact sensor

Active Intelligent Synchronized Quad-Beam Sensors

Active Intelligent Synchronized Quad-Beam Sensors

External multi-model detectors

External multi-model detectors

Fire detectors

Fire detectors

Këtu mund të blini produkte të markave të tjera

Gjeografia e dërgesave të produkteve tona Takex