Kompania jonë nuk është prodhues, distributor i autorizuar ose përfaqësues i autorizuar i markës TIAMA në Shqipëria. Markat private tregtare dhe numrat e artikujve të shfaqur në këtë faqe interneti janë pronë e pronarëve të tyre përkatës.

TIAMA

Shitja e çdo produkti nga katalogu TIAMA në Shqipëria

Faqja përmban vetëm një pjesë të artikujve të katalogut TIAMA.

Nëse nuk e keni gjetur artikullin që ju nevojitet, dërgoni një kërkesë në postën info@famaga.al dhe ne patjetër do t'ju dërgojmë një propozim tregtar.

Rreth prodhuesit

Katalogu ynë përmban të gjithë linjën e produkteve të prodhuesit TIAMA me çmime të ulëta. Ne shesim vetëm mallra të certifikuara dhe japim një garanci zyrtare nga prodhuesi TIAMA. Dorëzimi kryhet në të gjithë botën. Për çmimet dhe kohën e dorëzimit, ju lutemi plotësoni formularin e komenteve ose dërgoni një përshkrim të emrave që ju nevojiten në adresën e emailit

Gjeografia e dërgesave të produkteve tona TIAMA