Kompania jonë nuk është prodhues, distributor i autorizuar ose përfaqësues i autorizuar i markës Ventec në Shqipëria. Markat private tregtare dhe numrat e artikujve të shfaqur në këtë faqe interneti janë pronë e pronarëve të tyre përkatës.

Ventec 106077.01

Prodhuesi

Ventec

Vendi

China

Numri i Artikullit

106077.01

Çmimi: Ne kerkese

Për të porositur

Keni nevojë për shumë pozicione?

Dërgoni kërkesën tuaj me email:

Shërbimet e dërgesës në të gjithë botën:
fedex dhl ups
Menyra pagese:
wire transfer paypal

Përshkrim

Në FAMAGA mund të zgjidhni dhe blini 106077.01 , si dhe pjesë të tjera këmbimi nga kompania Ventec me shpërndarje në mbarë botën. Për çmimet e kërkuara, koha e dorëzimit dhe karakteristikat e tjera të produktit Ventec , ju lutemi plotësoni formularin e komenteve ose dërgoni një përshkrim të emrave që ju nevojiten në adresën e emailit info@famaga.al

Rreth prodhuesit

Katalogu ynë përmban të gjithë linjën e produkteve të prodhuesit Ventec me çmime të ulëta. Ne shesim vetëm mallra të certifikuara dhe japim një garanci zyrtare nga prodhuesi Ventec. Dorëzimi kryhet në të gjithë botën. Për çmimet dhe kohën e dorëzimit, ju lutemi plotësoni formularin e komenteve ose dërgoni një përshkrim të emrave që ju nevojiten në adresën e emailit

Gjeografia e dërgesave të produkteve tona Ventec

Produkte të tjera Ventec