FAMAGA

Ne shesim pajisje dhe komponentë me çmime të prodhuesit,
pa ndërmjetës. Ne ofrojmë gjithashtu zbritje të favorshme dhe kushte pagese.
Ne furnizojmë pajisje industriale
dhe aksesorë për riparimin e tyre në të gjithë botën

Vlerat tona garantojnë cilësinë e shërbimeve

Ne i qëndrojmë gjithmonë besnikë parimeve bazë të kompanisë
dhe po punojmë vazhdimisht për të përmirësuar shërbimin.
Koha e dërgimit

Koha e dërgimit

Një sistem logjistik që funksionon mirë ju lejon të dorëzoni produkte nga kudo në botë në kohën më të shkurtër të mundshme.
Besnikëri

Besnikëri

Ne i vlerësojmë klientët tanë dhe jemi të gatshëm të ofrojmë kushte të veçanta me çmime për partnerët tanë të rregullt.
Transparenca

Transparenca

Të gjitha dërgesat kryhen në përputhje të plotë me legjislacionin dhe rregullat e certifikimit të produkteve.
Një eksperiencë

Një eksperiencë

Më shumë se 10 vjet në tregun e pajisjeve industriale.
Ekipi i ekspertëve

Ekipi i ekspertëve

Specialistët shumë të kualifikuar të kompanisë sonë do t'ju ndihmojnë të zgjidhni pajisjet e nevojshme dhe t'i dorëzoni ato sa më shpejt të jetë e mundur.
Garancitë

Garancitë

Të gjitha produktet janë të pajisura me një garanci zyrtare të prodhuesit.
rezultatet

rezultatet

Më shumë se 10 milionë njësi produktesh tashmë janë dorëzuar. Mbi 4000 klientë na besojnë.

Mbi 10 vjet punë, ne kemi arritur rezultate mbresëlënëse
dhe vazhdojmë të zhvillojmë vazhdimisht shërbimin

0
prodhuesit
nga e gjithë bota bashkëpunojnë me ne në mënyrë të vazhdueshme
0
porositë e përfunduara
ne zhvillojmë me sukses biznesin tonë dhe përmirësojmë komoditetin e klientëve tanë
0
certifikatat e tregtarit
nga prodhuesit e njohur evropianë të pajisjeve
0
klientët
porosisni pajisje industriale dhe pjesë këmbimi nga ne
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022