Kompania jonë nuk është prodhues, distributor i autorizuar ose përfaqësues i autorizuar i markës TECNOSOFT SRL në Shqipëria. Markat private tregtare dhe numrat e artikujve të shfaqur në këtë faqe interneti janë pronë e pronarëve të tyre përkatës.

TECNOSOFT SRL TS04DIHS

Prodhuesi

TECNOSOFT SRL

Vendi

Italy

Numri i Artikullit

TS04DIHS

Çmimi: Ne kerkese

Për të porositur

Keni nevojë për shumë pozicione?

Dërgoni kërkesën tuaj me email:

Shërbimet e dërgesës në të gjithë botën:
fedex dhl ups
Menyra pagese:
wire transfer paypal

Përshkrim

Në FAMAGA mund të zgjidhni dhe blini TS04DIHS , si dhe pjesë të tjera këmbimi nga kompania TECNOSOFT SRL me shpërndarje në mbarë botën. Për çmimet e kërkuara, koha e dorëzimit dhe karakteristikat e tjera të produktit TECNOSOFT SRL , ju lutemi plotësoni formularin e komenteve ose dërgoni një përshkrim të emrave që ju nevojiten në adresën e emailit info@famaga.al

Rreth prodhuesit

Katalogu ynë përmban të gjithë linjën e produkteve të prodhuesit TECNOSOFT SRL me çmime të ulëta. Ne shesim vetëm mallra të certifikuara dhe japim një garanci zyrtare nga prodhuesi TECNOSOFT SRL. Dorëzimi kryhet në të gjithë botën. Për çmimet dhe kohën e dorëzimit, ju lutemi plotësoni formularin e komenteve ose dërgoni një përshkrim të emrave që ju nevojiten në adresën e emailit

Gjeografia e dërgesave të produkteve tona TECNOSOFT SRL

Produkte të tjera TECNOSOFT SRL