Ju lutem zgjidhni
  • Emri i markës
  • product

+355 (4) 267 44 95

Kompania jonë nuk është prodhues, distributor i autorizuar ose përfaqësues i autorizuar i markës Bei Sensors (brand of Sensata Technologies) në Shqipëria. Markat private tregtare dhe numrat e artikujve të shfaqur në këtë faqe interneti janë pronë e pronarëve të tyre përkatës.

Bei Sensors (brand of Sensata Technologies)

Shes cdo produkt nga katalogu Bei Sensors (brand of Sensata Technologies) me qmime te mira

  • Optical angle encoders ,
  • Magnetic Angle Sensors ,
  • Rotating Hall Position Sensors ,
  • Angle and Linear Potentiometers ,
  • Cold Drawn Wire Sensors ,
  • Inclinometers ,
  • Electronic modules ,
  • SwiftComm ® wireless encoder interface
kodi i shitësit
Përshkrim
Çmimi
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin

Faqja përmban vetëm një pjesë të artikujve të katalogut Bei Sensors (brand of Sensata Technologies).

Nëse nuk e keni gjetur artikullin që ju nevojitet, dërgoni një kërkesë në postën [email protected] dhe ne patjetër do t'ju dërgojmë një propozim tregtar.

Rreth prodhuesit

Katalogu ynë përmban të gjithë linjën e produkteve të prodhuesit Bei Sensors (brand of Sensata Technologies) me çmime të ulëta. Ne shesim vetëm mallra të certifikuara dhe japim një garanci zyrtare nga prodhuesi Bei Sensors (brand of Sensata Technologies). Dorëzimi kryhet në të gjithë botën. Për çmimet dhe kohën e dorëzimit, ju lutemi plotësoni formularin e komenteve ose dërgoni një përshkrim të emrave që ju nevojiten në adresën e emailit

Prodhimi i kompanisë

Optical angle encoders

Optical angle encoders

Magnetic Angle Sensors

Magnetic Angle Sensors

Rotating Hall Position Sensors

Rotating Hall Position Sensors

Angle and Linear Potentiometers

Angle and Linear Potentiometers

Cold Drawn Wire Sensors

Cold Drawn Wire Sensors

Inclinometers

Inclinometers

Electronic modules

Electronic modules

SwiftComm ® wireless encoder interface

SwiftComm ® wireless encoder interface

Sensor Support Products

Sensor Support Products

Këtu mund të blini produkte të markave të tjera