Kompania jonë nuk është prodhues, distributor i autorizuar ose përfaqësues i autorizuar i markës Larsen & Toubro në Shqipëria. Markat private tregtare dhe numrat e artikujve të shfaqur në këtë faqe interneti janë pronë e pronarëve të tyre përkatës.

Larsen & Toubro

Shitja e çdo produkti nga katalogu Larsen & Toubro në Shqipëria

Faqja përmban vetëm një pjesë të artikujve të katalogut Larsen & Toubro.

Nëse nuk e keni gjetur artikullin që ju nevojitet, dërgoni një kërkesë në postën info@famaga.al dhe ne patjetër do t'ju dërgojmë një propozim tregtar.

Rreth prodhuesit

Katalogu ynë përmban të gjithë linjën e produkteve të prodhuesit Larsen & Toubro me çmime të ulëta. Ne shesim vetëm mallra të certifikuara dhe japim një garanci zyrtare nga prodhuesi Larsen & Toubro. Dorëzimi kryhet në të gjithë botën. Për çmimet dhe kohën e dorëzimit, ju lutemi plotësoni formularin e komenteve ose dërgoni një përshkrim të emrave që ju nevojiten në adresën e emailit

Gjeografia e dërgesave të produkteve tona Larsen & Toubro