Kompania jonë nuk është prodhues, distributor i autorizuar ose përfaqësues i autorizuar i markës Semikron në Shqipëria. Markat private tregtare dhe numrat e artikujve të shfaqur në këtë faqe interneti janë pronë e pronarëve të tyre përkatës.

Semikron

Shitja e çdo produkti nga katalogu Semikron në Shqipëria

  • IGBT power modules ,
  • IGBT transistors ,
  • Diodes ,
  • Thyristors
kodi i shitësit
Përshkrim
Çmimi
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin
Ne kerkese
Zbuloni çmimin

Faqja përmban vetëm një pjesë të artikujve të katalogut Semikron.

Nëse nuk e keni gjetur artikullin që ju nevojitet, dërgoni një kërkesë në postën info@famaga.al dhe ne patjetër do t'ju dërgojmë një propozim tregtar.

Rreth prodhuesit

Katalogu ynë përmban të gjithë linjën e produkteve të prodhuesit Semikron me çmime të ulëta. Ne shesim vetëm mallra të certifikuara dhe japim një garanci zyrtare nga prodhuesi Semikron. Dorëzimi kryhet në të gjithë botën. Për çmimet dhe kohën e dorëzimit, ju lutemi plotësoni formularin e komenteve ose dërgoni një përshkrim të emrave që ju nevojiten në adresën e emailit

Prodhimi i kompanisë

IGBT power modules

IGBT power modules

IGBT transistors

IGBT transistors

Diodes

Diodes

Thyristors

Thyristors

Ju gjithashtu mund të blini analoge

Gjeografia e dërgesave të produkteve tona Semikron